Verkoopstyling heeft zicht inmiddels bewezen als een goede methode om een woning sneller en vaak tegen een hogere prijs te verkopen.

Verkoopstyling van uw tuin!

Verkoopstyling heeft zicht inmiddels bewezen als een goede methode om een woning sneller en vaak tegen een hogere prijs te verkopen. Ook het stylen van de tuin is de moeite waard, want de tuin is immers het eerste aanblik!

Ten Hoven Hoveniers kan voor u de verkoopstyling van uw tuin verzorgen, de zogenaamde 'groene styling'. Uit onderzoek (Rabobank) blijkt dat de waardestijging van het huis twee tot drie keer de investering in de tuin bedraagt. Een goed argument om de eerste aanblik van uw huis te verbeteren en de verkoopprijs te verhogen. Ook makelaars zijn enthousiast over het 'verkoopklaar' maken van de tuin, want een verzorgde tuin bespoedigt de verkoop.

Bekijk nu onze tuinonderhoud tarieven

Onze 'groene stylist' richt zich op het creëren van een optimale, universele tuin waarbij kijkers zien wat de mogelijkheden van de tuin zijn. Dit betekent dat ruimtebeleving van de tuin teruggehaald wordt, het huis wordt vrijgemaakt zodat het beter in zijn omgeving past.
Dit kan door hagen te snoeien, doorkijken naar de omgeving te creëren, eyecatchers te plaatsen en rommelige hoekjes aan te pakken.

Onze hoveniers uit Apeldoorn voor uw tuin huis verkoop styling

In overleg met de eigenaar kan de styling bestaan uit een basisstyling waarbij met bestaande middelen getracht wordt een optimaal resultaat te verkrijgen. Voor een styling die wat verder gaat kunt u denken aan een tuinrenovatie. Hierbij wordt storende elementen verwijderend en vervangen door nieuwe elementen welke rust brengen in de tuin.

Vooral een aantal mooie bomen op de juiste plaats geven veel sfeer en doen het goed bij de verkoop van een huis. Het kan dus het overwegen waard zijn om een of meerdere wat zwaardere bomen aan te planten om direct effect te bereiken.

Verkoopstyling van uw tuin is dus zeker aan te bevelen indien u meer positieve reacties wenst bij de verkoop uw woning.