Met een onderhoudsabonnement bij Ten Hoven Hoveniers verkeert uw tuin jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Onderhoudsabonnementen

Maak nu een afspraak over onze tuinabonnementen

Een mooie tuin of groenvoorziening vraagt om regelmatig onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt problemen en een goed verzorgde tuin is een meerwaarde voor uw pand. Met een onderhoudsabonnement bij Ten Hoven Hoveniers verkeert uw tuin jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Voor een vast bedrag per jaar staat uw tuin onder voortdurende controle en wordt onderhouden door een ervaren specialist.

tuin onderhoud abonnementen

Het onderhoudsabonnement betreft een maatwerkplan, afgestemd op uw tuin en specifieke wensen. Naast het jaarrond tuin onderhoud kunt u ook een abonnement afsluiten voor een deel van de tuin of kleine klusjes zoals het snoeien van een enkele boom. In gezamenlijk overleg wordt voor de looptijd van 3 jaar een onderhoudsabonnement opgesteld, waarbij vooraf een vast (geen verhoging of indexering) bedrag per jaar wordt afgesproken.

Dus geen achterstallig onderhoud of financiële verrassingen, maar uw tuin jaar in jaar uit in perfecte conditie. Tevens bieden wij u bij een abonnement een interessante korting van 10% op de reguliere arbeidkosten. Het onderhoudsabonnement is interessant voor zowel particuliere als zakelijke tuinbezitters.