Beplanting van uw tuin, gedaan met bomen uit onze boomkwekerij.

De beplanting van uw nieuwe tuin.

Een van de sterke kanten van Ten Hoven Hoveniers is dat wij een eigen boomkwekerij hebben van maar liefst 13 ha. Onze boomkwekerij is gelegen op de humusrijke zandgrond wat bijdraagt aan een kwalitatief goed wortelgestel wat ervoor zorg draagt dat onze beplanting goed aanslaat.

Bomenkwekers met respect voor de natuur

Ten Hoven Boomkwekers zetten zich in voor een duurzame teelt op alle niveaus. Wij distantiŽren ons dan ook van de massaproducten welke in turbotempo worden opgejaagd tot een verkoopproduct. Bij ons in de boomkwekerij wordt een boom niet als een verkoopcijfer maar als een boom gezien. Een boom die zich de komende decennia en vaak eeuwen mag ontwikkelen willen wij een goede start meegeven.

Boomkwekerij met boomkwekers voor uw tuinaanleg Ten Hoven Boomkwekers op onze boomkwekerij voor de aanleg van uw tuin.

Kwaliteitsbomen met een stevige kluit

Planten en verplanten, snoeien en bemesten bepalen het kweekritme. De meeste bomen die onze boomkwekerij verlaten voorzien wij van stevige draadkluiten. Hiervoor beschikken onze boomkwekers over een speciale machine, zodat de bomen 'vers' van het land komen en er sprake is van korte schakels om de kwaliteit te bewaken.

boomkwekers epe Tuin beplanting uit onze boomkwekerij Arnhem

Karakterbomen: unieke en volwassen bomen, heesters en haagplanten

vruchtbomen

Waarom jaren wachten op resultaat en sfeer in uw tuin, bos, boomgaard of park, als er ook mogelijkheden zijn om op onze boomkwekerij bijna volwassen bomen of hagen uit te zoeken. Wij hebben diverse soort ten maten bomen, vruchtbomen en haagplanten staan.

Door onze speciale boomsnoei en kweekwijze ontstaan al fraaie markante kronen en bomen met een fijn ontwikkeld wortelgestel, die op de verhuizing naar uw boomgaard of tuin zijn voorbereid. Bomen uitzoeken in de nazomer is een feest. U kunt dan de bomen bekijken, ruiken, betasten en als ze vrucht dragen zelfs proeven. Zo weet u wat u krijgt.

boomsnoei van uw tuin beplanting

In dat kader beschikken wij over een team van boomspecialisten om het hele traject van planvorming, uitvoering en onderhoud te begeleiden. Vraag om vrijblijvende informatie, wij begeleiden en adviseren u graag.